joi, 6 mai 2010

De acum in colo.. mai bine lasa.

Cand vine vorba de partea masculina uni dintre voi.. puteţi deveni atat de nesimţiti. enervanti. porci. misogini. insensibili. indiferenţi. proşti. laşi. falsi. imaturi.. si lista continua..
Cu toate defectele astea aveţi pretenţiile ca o femeie sa arate bine sa fie deşteaptă.. sa nu vorbească mult.. sa va facă de mancare.. sa va calce.. sa va spele.. fără ca voi sa oferiti ceva în schimb
Azi m-am convins pentru a N oară ca nici unul dintre voi nu merită osteneală.. pentru ca orice v-am putea oferi.. voi rămaneţi tot la fel de nesimţiti. :)

10 comentarii:

Unknown spunea...

Offf, cata lupta dai tu cu partea masculina...adevarul este ca UNII dintre noi sunt exact cum i-ai descris tu..dar mai exista si ALTII care au un suflet, le pasa de ce este in jurul lor si nu se dau inapoi de la a ajuta pe cel care are nevoie. Cauta-l pe acela si ignora-l pe cealalalt...e solutia cea mai buna intr-o viata de om! Cauta partea frumoasa a toate.
O zi faina!

mata spunea...

ai dreptate aici..

The girl with yellow shoes (Sophie) spunea...

Nu vreau sa te supar, dar ii dau dreptate lui SunLover! Traim intr-o lume superficiala, dar trebuie sa vedem dincolo de aceasta superficialitate, si mai ales sa nu catalogam o intreaga specie pentru niste specimene "esuate dpdv genetic".
O zi buna!:D

Anonim spunea...

lai descris perfect..:-bd
nu sunt toti la fel.. dar sunt foarte putine exceptii:|..

Unknown spunea...

aici va contrazic.nu din simplul fapt ca sunt sau ma consider barbat. Gandeste'te ca intr-o turma de oi,una e diferita ,speciala. ce vina are ea ca lumea o include in acea turma??

bine,exemplul a fost cam banal ,dar nu toti barbatii sunt porci ,nesimtiti,insensibili,enervanti si misogini.

Oana spunea...

nu am vrut sa ii includ pe toti in aceiasi categorie.. am si spus ca doar uni dintre ei au aceste calitati.. dar din pacate sunt multi.
bine, acum fiecare intelege cum vrea.

rebel fara cauza spunea...

Eu cred ca este perfect adevarat:) Nu cred ca exista barbat pe lumea asta care sa nu fi fost vreodata "nesimţiti. enervanti. porci. misogini. insensibili. indiferenţi. proşti. laşi. falsi. imaturi." cu una sau mai multe tipe. Fiecare este cateodata la randul sau un nenorocit. SI voi la fel:)
Poate nu ar trebui sa ne judecam prea aspru. Dar poate fara aceasta judecata nu ne vom putea iubi la fel de inversunat.nu?

Unknown spunea...

cateodata gandesc la fel ca tine..

orice poveste are un final ^^ / spunea...

uneori toate gandim la fel , chiar daca nu e adevarat . dar nu , nu pot sa spun ca nu ai deptate chiar daca poate mai sunt si unele excepti . right ? :*

Oana spunea...

Asa e :p