luni, 28 iunie 2010

Scrisoare catre el.

Dragule,

Asta e ultima scrisoare pe care ti-o trimit.. stiu ca nu imi vei raspunde, la fel ca si la celelalte pe care ti le-am trimis.
Vreau sa iti mutumesc pentru tot ce mi-ai oferit.. iti multumesc pentru caldura cu care mi-ai oferit iluzia ca sunt iubita la inceput, iti multumesc si pentru miile de fluturi din stomac, desigur si pentru minciunile pe care mi le sopteai mai mereu, au fost cele mai dulci, toate clipele alea frumoase care m-au facut sa fiu fericita o perioada, iti mutumesc ca m-ai parasit pentru prima oara, m-ai facut sa devin mai puternica decat am crezut ca pot fi vreodata si iti multumesc ca te-ai intors pentru a doua, a treia si a patra oara, m-ai facut sa vad singura cat pot fi de naiva, iti multumesc si pentru vorbele reci si purtarea rece pe care o aveai uneori, m-ai facut sa te vad si cu alti ochii, multumesc pentru zecile de fete pe care mi le-ai aratat, chiar m-ai impresionat, iti multumesc ca ai ales-o pe ea si nu pe mine, ma multumesc sa vad ca o inseli pe ea ci nu pe mine, iti multumesc enorm de mult ca m-ai facut sa vad realitatea cu alti ochii, tu esti cel care a reusit sa ma schimbe cu adevarat, acum sunt mai buna decat atunci, chiar iti sunt recunoscatoare ca mi-ai dat ocazia sa te cunosc cum multi alti nu au facut-o.
Pentru final, iti multumesc ca m-ai ajutat sa imi dau seama ca nu ma meriti cu adevarat.

A ta Oana, te pup!

6 comentarii:

Cathy Rose spunea...

e minunata. bravo!

Oana spunea...

mc:*

Anonim spunea...

ma bucur ca ai putut sa scrii asta si sper ca simti cu adevarat fiecare cuvant din ea..
pt multe e greu sa infrunte adevarul si la un moment dat se ciocnesc de realitate si nu devin mai puternice,ci se schimba in ceva mai rau

mata spunea...

Într'adevar..foarte frumoasă.

mariaallexandra.blogspot.com va astept aici spunea...

Esti geniala:*

Oana spunea...

@ Delilah: daca am avea vointa am putea sa ciocnim noi realitatea si sa o infruntam.. dar cate odata suntem prea fraiere sa facem asta.
@ Nimeni` & Ali: mc mult
pup.