duminică, 5 septembrie 2010

Atat de simplu si complicat.

El? prea insensibil si preocupat de alt ceva pentru ati intelege sentimentele, pentru a putea vedea ce ai in suflet.
Tu? prea naiva, credula si oarba. Pana sa ii cunosti toate laturile te-ai indragostit copilareste de latura lui mincinoasa.
Ceilalti? prea grabiti, nepasatori, neatenti si chiar rai.. nu asculta si chiar de ar asculta ce ascunde inima ta nu are intelege.
Ar fi trebuit ca lumea sa fie imparita in doua parti, una pentru tine si una pentru el, pentru ca apartineti unor lumii total diferite, unul langa altul sunteti ca o boba gata sa explodeze.
Tu o visatoare el un realist. Unii ar zice ca va completati unul pe altul. El traieste ziua de azi ca si cum ar fi ultima, tu te gandesti mereu la maine. Atat de diferiti dar totusi atat de la fel. Tu nu il intelegi, el nu te intelege, cand de fapt sunteti atat de la fel, dar nu vreti sa stiti lucrul asta. Sunteti nedespariti dar totusi nu va vedeti niciodata. Aveti aceleasi gesturi, impartiti aceiasi zodie, acelasi pat, aceiasi inima, acelasi suflet, aceleasi vicii si obiceiuri practic aceiasi viata, pentru ca sunteti una si aceiasi persoana.
Frumos si urat intr-un cuvant, ca apa si focul.
Purtati un razboi numit "Iubire" care nu il veti termina nici dupa moartea unuia dintre voi, dati mereu vina unul pe celalalt din motive de care sunteti amandoi responsabili.
Voi doi? Noi doi? Nu e nimeni alt cineva decat eu si cu tine, doi poli diferiti care se atrag, ca doua drepte paralele care merg in aceiasi directie dar nu se intalnesc, avem un singur gand: Te iubesc!

P.S: Melodia de mai jos nu are nici o legatura cu ce am scris mai sus, doar imi place :)


Asculta mai multe audio Muzica

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tocmai mi-am retrait ultima luna prin amintirile cu el.E atat de frumos, si totodata si dureros.Eu ma regasesc , el este exact cum ai spus... ceilalti sunt rai si preocupati sa inteleaga doar ce vor.Felicitari pentru postare!

Oana spunea...

mc:*

Hathor spunea...

'avem un singur gand:Te iubesc!'
Genial ; este atat de ciudat sa ma gandesc cum acest simplu te iubesc leaga doi oameni ..