duminică, 10 octombrie 2010

Se intampla mereu chestii de genu'..


E atat de trist.. cand sti ca te iubesc-ul ala nenorocit ti-a intors stomacul pe dos si miile de fluturi care iti strabat stomacul numai cand te gandesti la el.. e atat de trist si iti vine sa urli de furie.. furia care ti-a provoat-o atunci cand a plecat.. furia care creste pe zi ce trece mai mult.. si nu iti dai seama de unde vine atat de multa.. si de ce simti furie?

Incepi mereu sa tremuri atunci cand te suna si o dai mereu in bara cand e el prin preajma.. daca ai putea ti-ai trage cateva picioare in fund pentru toate datile in care i-ai permis lui sa te calce in picioare..

Iti vine sa urli de mirare cand iti aduci aminte cat de proasta erai.. acum dupa toate cate ai invatat datorita lui iti vine sa ii multumesti uneori pentru tot raul pe care ti l-a facut.. iti vine sa ii razi in nas sa ii multumesti pentru ceea ce esti, pentru cat de puternica ai devenit datorita lui.
- Mersi, prostule.

Cate odata iti revin amintirile alea nenorocita si te lupti ore in sir cu vointa care nu te lasa sa il suni sa ii zici ca l-ai iubit, ca il iubesti si ca il vei iubi de acum in colo idiferent de ce se va intampla..

Esti constienta ca nu mai exista si nici nu v-a mai exista un "noi" intre voi doi? esti constienta.. dar te cred si eu ca nu poti sa il uiti.. macar incearca sa nu il mai cauti in fiecare el care iti trece prin fata ochiilor.

Nu te-ai saturat sa il urasti si iubesti in acelasi timp? este cea mai dureroasa combinatie.

Un comentariu:

Mally spunea...

:(( nu e corect!