sâmbătă, 26 februarie 2011

The last letter.


Nu ti-am mai scris de mult si..

Sunt tot eu.. a ta Oana cu zambetul naiv, am inceut o alta viata fara tine cu ceva timp in urma.. aproape m-am obisnuit si s-a instalat si monotonia.
Am ramas tot la fel.. sunt numai o nebunie.. inca imi place sa cant ca o nebuna amuzandu-ma de reactia celorlalti.. rad isteric, plang infundat si gandul mi-a ramas tot la ochii tai. Am invatat sa fiu mai rea, sa rad ironic, sa ranesc din vorbe si sa nu mai cred in orice porcarie.
Am ramas tot cu aceleasi probleme la scoala, inca ma mai uit la desene si inca continuii sa scriu pe blog.
Sunt tot "blonda aia nebuna si proasta", dar care nu mai crede tot ce spui tu, am sters toate pozele cu tine fara sa imi para rau mai tarziu. Nu mai mi-e teama sa ma intalnesc cu tine si nu mai mi-e teama nici daca ma blochez sau incep sa ma balbai in fata ta.. cred ca nu mai imi pasa de ce crezi tu despre mine.
Am incercat sa imi reiau vechiile obiceiuri.. sa fiu cea care eram inainte, dar nu pot sa ma readuc din trecut si sincer chiar as vrea macar putin din naivitatea de atunci, parca totul era mai roz asa.
A inceput sa imi pese mai mult de mine, sa nu ma mai gandesc la restu atat de mult.. nu stiu daca chestia asta este in regula, dar nu am de gand sa o schimb pentru moment.
Am incercat sa iti sterg si numarul de telefon, dar cred ca ultima si cea mai amarata speranta nu ma lasa sa fac asta.
Am ramas in cap tot cu coplariile mele si o sa mor tot cu ele.
Vreau sa imi tatuez initiala numelui tau pe incheietura mainii.. glumeam.:) Vreau sa imi tatuez "Tweety" pe incheitura mainii si asta doar dintr-o alta nebunie.
Vreau sa ma maturiez cat mai rapid, sa scap de orice amananut care ma tradeaza ca sunt inca un copil porst si fara minte.
inca nu am uitat tot ce a fost frumos.. am sters insa cu buretele tot ce m-a lasat rece.. de iertat nu am stiut niciodat sa iert.. insa am invatat sa imi cer iertare atunci cand gresesc.
Pana nu de mult ti-am dat de inteles ca astept un singur semn de la tine pentru a fi din nou totul ca inainte.. dar mi-am dat seama ca nu exista un "inainte".. poate doar cateva amintiri frumoase care nu pot fi repetate.
Sunt tot la fel de nehotarata, debusolata si zapacita.. inca nu stiu ce vreau de la viata si nu cred ca voi afla curand.
A ta Oana. te pup.

6 comentarii:

Hathor spunea...

Doamne .. Oana , ma regasesc perfect :|
Si , uite cata putere si vointa ai .. si ai reusit sa treci peste.. Eu inca ma inec ca tiganu la mal intr-un rau de amintiri . Si tot incerc sa jonglez cu teatrul si cu realitatea, si cu ura pe care mi-a lasat-o in brate cand a plecat .. nu prea pot ..
Imi pare bine ca te descurci .. Ai grija :* !

Emme spunea...

eu te-am adaugat in lista de link-uri. adauga-ma si tu.. :d ms ;x

Cristina spunea...

Buna !! Imi place ceea ce scri..daca vrei sa imi vizitezi si tu blogul sa citesti din ce am scris eu iar apoi sa facem un link exchange ar fi ideal. Te astept pe blogul meu. :*

Pacatoasa spunea...

Eu cred ca nu mai esti aceeasi TU. Cred ca s-au schimbat multe. Doar ca ...nu iti dai seama

Pacatoasa spunea...

Eu cred ca nu mai esti aceeasi TU. Cred ca s-au schimbat multe. Doar ca ...nu iti dai seama

Ana-Maria spunea...

Deci se pare ac ai trecut peste unu Acum next...Poate ti-e greu dar totul va fi bine...Postarea buna:x imi amintesti de mine...cam acelasi caracter:xContinua sa fii puternica! Take care!