joi, 21 aprilie 2011

Maybe tomorrow.


Inca mai simt prrezenta acelei voci nenorocite care imi zice mereu "Uital scumpo, schimbate, nu pune suflet, de ce iti pasa? sa nu-ti mai pese, nu el e cel care merita. tu meriti...".
Exista, totusi si un buton de oprire? Pentru ca vocea asta ma inebneste.
Ma inebuneste.. si ma inebuneste realitate, pentru ca e de cacat. Sincer.. traiesc intr-o mizerie totala si tot incerc sa fac curat in viata asta, dar nu pot.. pentru ca ma cer cu vocile din cap. Si culmea imi striga in disperare "traieste-ti viata".. dar care viata?
Da-mi tu o viata si iti promit, ca mi-o traiesc si iti promit ce n-am promis nimanui vreodata si promit ca ma tin de promisiuni.
Si sunt multi care vor sa-mi afle povestea.. dar eu inca o scriu.
Si nu-mi vad rostul printre atatia oameni atat de "la fel". Vreau sa ajung in tara unde oameni nu sunt "la fel".
Nu vreau decat zilele de vara pline de inocenta si fum de tigara.
A trecut prea mult timp in care nu mi-a pasat de nimic, sau cel putin mi-a fost frica sa recunosc ca imi pasa.. dar acum imi pasa, jur ca imi pasa si jur ca imi vreau zilele de vara inapoi, pentru ca mi-e dor si mi-e frig.
Vreau sa adorm si sa ma trezesc cu capul rezemat de un geam in drum spre Marea Neagra, privind rasaritul pentru prima data dupa mult timp.

3 comentarii:

geoposio60 spunea...

recunoaste ca nu m-ai citit! am scris ca mi-ai cerut, da, despre "fetele bune care ... n-are noroc"! acum cred ca reusesc sa inteleg... fiecare scrie ce-i vine si orice ca sa evadeze in indiferenta! sau frica! sau pudoare! sau vise! sau sperante! sau razbunare! sau ... neant! tu de fapt astepti un comentariu pe care, de fapt, nu-l doresti, ci pur si simplu te-ai eliberat! eu insa am sa scriu din viata, din viata traita si ... (poate) pierduta .........
te pupa geo

geoposio60 spunea...

inca nu stiu unde sa-ti scriu, aici sau sa-ti dau replica la replica ta! daca ai sa citesti o alta postare de a mea o sa vezi "fetele bune ... n-are noroc!"
ce ma uimeste este ca-ti doresti sa mergi la mare, adica la MAREA NEAGRA!!!!!!
te admir si cred ca esti printre putinele persoane care iubesc inca Marea Neagra........
este extraordinara aceasta mare a noastra pe care toti o hulesc. ma intreb daca nu te-ar lega niste amintiri (amestecate de placere, durere, incertitudine, iubire) ai mai iubi la fel de mult Marea Neagra?
eu DA!!!!!
te pupa geo

Ana-Maria spunea...

Interesanta postare.Uneori este nevoie sa te descarci.Imi place foarte mult si melodia. Sa fii sigura ca o sa treci si peste asta ,chiar daca pare greu. A venit si vara poti fugi la mare!:>