luni, 19 septembrie 2011

Povestea realitatii..


Ti-ai ales primul prost care ti-a iesit in cale si ti-a promis ca o sa ai cea ma fericita familie cu el fara sa stai pe gandrui.. ca o femeie imatura de 21 de ani.. ca un impuls de fericire amestecat cu naivitate i-ai spus DA in fata altarului.. A fost una ditre primele tale decizi.. priveai cu fericire spre viitor alaturi de prima ta dragoste alaturi de un copil, doi poate trei.
Si ca in orice casnicie.. ani au trecut.. a aparut si cea mica.. dupa un avort spontan a fost ca o minune in viata voastra..
Totul prea perfect.. cu bani va descurcati destul de bine.. pana cand boul cu care imparteai patul si toata viata ta ti-a spart globul fericirii tale nesfarsite.. ha ha.. atata de multa ironie.
.. deci, sotul tau s-ar parea ca nu e cel care il stiai tu, sau poate a pierdut din... mai bine zis s-a pierdut pe drumul cu timpul.
Sotul tau s-a transformat intr-un betiv nenorocit, care nici macar baie nu mai face cand ajunge acasa mort de beat.. iti vine sa crezi? Nu.. nu iti vine sa crezi! Nu ti-a venit sa crezi nici la prima injuratura, prima farfurie sparta, prima palma, primul pumn, sau prima bataie.. nu ti-a venit sa crezi nici atunci cand a facut toate astea in fata copilului si lista continua.
Cand ai descoperit ca te insala nici macar nu ai mai reactionat, acum te asteptai la orice.
Privesti acum in trecut si te gandesti cum ar fi fost daca acum 17 ani te-ai fi combinat cu tipul ala Radu care iti aducea in fiecare seara flori si iti scria poezii.. probabil atunci soarta ti-a dat de ales.. iar tu ai ales varianta gresita.. ai da orice sa te desprinzi din viata ta actuala pentru cateva clipe in bretele lui.. te trezesti brusc din visat cand auzi o voce dulce si calda sunandu-ti "mami, tati m-a lovit".
Pentru cateva momente ramai blocata in timp ce o lacrima iti aluneca pe obraz, urmand sa ti-o stergi in momentul urmator cu maneca de la camasa, iiti iei fetita de mana o strangi tare si iesi pe usa lasand-o data de perete in urma ta.
Nu sti unde mergi, nu ai bani, haine sau o locuinta.. dar nu iti pare rau de nimic.. esti gata sa o iei de la capat oricand.

8 comentarii:

Maria spunea...

I love that song.

Antiignorantu spunea...

nasol cu bataia .........

Emme spunea...

Imi cer scuze, dar n-ai mai postat de multa vreme si am sa se scot din lista mea, cand ai sa revi, lasa-mi un mesaj si te voi adauga din nou. Multumesc. Emme

Anonim spunea...

Ce frumos..

Kiddo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Kiddo spunea...

Îmi aminteşte de copilărie.
Foarte frumos!:)

Anonim spunea...

http://www.facebook.com/hidrocarbur.aromatic.david

Bogdan Online spunea...

Foarte tare articolul!