sâmbătă, 27 februarie 2010

Impossible love


Cand doi oameni se iubesc reciproc si totul e bine si frumos de ce trebuie sa se bage x si y sa strice tot ce e frumos? de ce? de ce nu ii lasa sa fie fericiti pentru ca se iubesc? de ce lumea e asa de cruda? de ce ii fac pe altii sa sufere?

In aceasta situatie este si A. care a fost impreuna cu G. .. totul a mers bine. erau fericiti.. pana cand s`au bagat altii.. si altii si altii si altii.. pana cand au inceput sa se certe zilnic.. si de la atatea certuri ce credeti ca s`a intamplat? s`au despartit.. chiar daca se iubeau au stat separati un timp.. pana cand G. intr`un moment de disperare.. cand simptea ca explodeaza.. a recunoscut cat de mult il iubeste si tine la A. .. si s`au impacat.. suna ca un final fericit nu?.. pai nu a fost asa.. pentru ca din nou s`a bagat x si y in relatia lor.. si din nou s`au desprtit.. si e mult mai rau.. acum A. s`a inchis in el. refuza sa mai iasa afara. sa mai vorbeasca cu prieteni . refuza orice.. iar G. ? nimeni nu stie de ce s`a lasat infulentata de x si y.. pentru ca ii e frica.. de ce ii e frica? poate ca nici ea nu stie de ce ii este frica.. iar din toate clipele frumoase pe care l`au petrecut impreuna nu a mai ramas.. decat o iubire care este reciproc.. intre ei doi dar nu o pot exprima din cauza altora.. pentru ca asa cred ei ca este mai bine si punct.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Adv rau asta:|

miki spunea...

nu e vina lui x, y,z...ei apar atunci cand intr-un cuplu lucrurile nu mai merg...si nu mai merg din cauza celor 2..doar ca e mai comod sa dam vina pe altcineva decat sa recunoastem ca e doar vina noastra!