marți, 23 martie 2010

De ce?


Hei..! ma intreb ce a patit sufletul tau. ce are de se invarte in jurul lui? si inima ta? de ce a ramas tot la el?
Ciudata senzatie.. oare asa te simti cand nu mai ai nimic?.. atunci cand esti absolut goala pe dinautru?
Atunci cand daca ai putea te`ai urca pe pereti de nervi? atunci cand mai ai putin si iti iei campii.. incepi sa urli si sa crizezi?
Atunci cand stai ca nebuna si tot te uiti la poza cu voi doi de pe destktop.. si te intrebi pentru a n oara.. de ce inca o mai pastrezi?
De ce? pentru ca ti`e frica sa lasi trecutul in urma.. ti`e frica ca ramai si fara amintiri.. ele sunt ultimele care ti`au ramas..
nu poti sa le pierzi si pe ele.. ai pierdut absolut totul.. ti'au ramas amintirile.. ar fi o ipocriziie sa iti promiti pentru a n oara..
ca de maine o sa fi alt om.. ca nici macar nu o sa te gandesti la el.. ca e doar o parte din trecut.. pentru ca nu vrei sa il lasi sa
faca parte din trecut.. sa ramai pustie? mai pustie decat esti deja?
In loc sa iti traiesti prezentul tu inca traiesti trecutul? pentru ca el e in trecut acum nu? el nu mai face parte din viata ta..
De ce te incapatanezi sa iti faci un alt viitor in care el nu apare frate.. asta e nu moare nimeni. si de ce nu intelegi ca nu a fost sa fie?
de ce tot speri? de ce nu ii dai o sansa unui alt baiat? de ce nu deschizi ochii aia ca lumea? sa vezi ca mai sunt mii de baieti in jur.. de ce?
Daca vrei sa inebunesti.. continua tot asa. gandestete doar ca sunt persoane in jur carora chiar le pasa de tine.. si chiar ar face imposibilul
macar sa ii obseri.. iar tu nici macar nu ii vezi.. pentru ca ti`ai captat atentia doar asupra lui.. care nici macar nu vrea sa te vada..
Sper sa deschizi ochii cat mai curand.





Te pupa Oana!

Niciun comentariu: