luni, 12 aprilie 2010



Din prima clipa în care am auzit melodia asta.. am ştiut ca o voi asculta si peste ani amintindu-mi de dulcele trecut.. si chiar asa a fost. Am reascultat-o în seara asta după mult timp si.. în capul meu parcă e o banda de film care se deruleaza înapoi. Chiar dacă nu a trecut mult timp de atunci..
Timpul trece.. se joacă cu noi..ne testează.. apoi ne lasă sa mergem mai departe.. sa trecem prin alte etape ale vietii.. el ramane în urma.. de mană cu trecutul.. pană intr-o zi cand vom ajunge carunti cu riduri.. atunci vom realiza ca timpul s-a jucat cu noi.. oare atunci vom avea puterea sa oprim timpul?

5 comentarii:

Unknown spunea...

Nu vom reusi nicodata sa-l oprim..pentru ca gresim.Nu vom reusi nici daca nu gresim.Timpul rade de noi,cred ca timpul e o femeie,ba nu, e o tarfa cu 7 fete care ne ispiteste incontinuu.Macar,nu te judeca.Te pedepseste fara mila,fara sa traga concluzii,fara sa incerce macar sa se intrebe :de ce.

Unknown spunea...

ar fi prea frumos sa putem opri timpul..

Oana spunea...

Timpul ar rade oricum de noi.. indiferent de circumstante

Emme spunea...

Buna.. interesanta postare.. frumoasa melodie. Si blogul e super frumos.. bravo..m-am uitat la fiecare postare.. succes in continuare :P

Oana spunea...

mc :*