miercuri, 4 august 2010

vis?


Stau pe o canapea undeva afara.. parca ar fi un camp.. e un camp si nu imi pasa unde ma aflu.. ma simt asa de bine, parca as fi drogata.. in fata mea vad incetosat o silueta.. defapt e silueta ta desigur.. care alta? Strang din ochi pentru a putea vedea mai bine.. fara nici o indoiala tu esti.. ma privesti fara nici o expresie pe fata si in mana ai o tigare.. tu nu fumezi.. stiu sigur asta.. singurul lucru bun la tine asta e.. tot ce pot scoate pe gura este:
- De ce fumezi?
Imi zambesti amar, iar apoi te asezi langa mine..
- De ce fumezii?? nu sti sa raspunzi?
- De ce nu??
- Chiar asa.. rad eu ironic si iti iau tigarea din mana..
- Ce naiba cauti aici?
- Ce caut eu aici? Da tu ce dracu' cauti aici? te privesc cu nencredere in timp ce trag din tigare..
- Am venit sa te caut..
- Sa ma cauti? Sa fim seriosi.. ai uitat cu cine vorbesti? Sunt Oana prostule, nu alt cineva.. OANA ma auzi? OANA am zis.
- Stiu foarte bine cine esti.. nu ma lua cu dastea.. spune ce cauti aici.
- Nu stiu.. pun pariu ca tu m-ai adus aici, doar sa ma induci in eroare.. oricum nu vreau sa plec.. lasa-ma, imi place aici, tu.. poti sa pleci daca vrei.. nu imi pasa.
- Bine.. imi iei tigarea din mana.. tragi ultimul fum, apoi ii dai drumul jos si o strivesti cu piciorul, de parca ar fi fost sufletul meu atunci cand a murit.. te intorci si pleci.. asa cum ai facut mereu.
- Staiii.. unde pleci? nici macar nu ai insistat sa ramai.. trebuia sa stiu ca asa vei face.. ramai.. e asa de frumos aici.. dar nu atat de frumos fara tine.
Staii.. staii, nu pleca.. te roggg!! nu lua in seama tot ce zic.. Te asezi langa mine din nou.. ma privesti atat de dulce.. asa cum nu ai mai facut-o niciodata.. as baga mana in foc ca asta nu e firea ta.. te-ai schimbat atat de mult.. acum esti mai frumos ca niciodata.. ma obijnuisem cu tine cel plin de probleme.
- Te-ai schimbat?!
- Doar.. sunt alt fel acum.. am realizat unele lucruri.
Imi amintesc totul acum.. totul se deruleaza.. tot raul.. si putinul bine.. nu meriti pentru nimic sa te fac sa ramai aici cu mine.. defapt nu vreau sa mai raman aici.. ma ridic si pornesc spre nicairi.
- Staii unde pleci.. te duc eu inapoi.. nici macar nu sti drumul.
- Nici daca te-as vedea in genunghi in fata mea nu te-as lasa sa ma atingi din nou..
Ce tot vorbesc?.. probabl ca nu m-as mai opri din plans daca as vedea asta.
Te indrepti cu pasi repezi spre mine.. ma prinzi de mana si ma strangi tare..
- Vei merge cu mine!
Nu mai ma opun.. nu mai am putere.. si oricum nu as putea. Simt cum o lacrima imi aluneca pe obraz, urmate de multe altele.. nu imi vine sa cred ca plang de fata cu tine.

Acesta este unul dintre visele care nu se vor termina:) refuz sa finalizez ce am inceput.. stiu doar ca de noi doi nu s-a mai auzit nimic.. oamenii au fost ingrijoratii o vreme pentru noi doi.. dar cu timpul ne-au uitat.. mai stiu si ca drumul inapoi spre lumea reala nu am mai reusit sa il gasim.. am ramas amandoi in lumea aia si probabil am murit intr-o zi in bratele tale.