miercuri, 8 septembrie 2010

Prietenii stiu de ce..



Mally - my love. cea mai ciudata de pe planeta.. cei drept ne iubim.. cu ea rad si plang fara nici o jena.. cu ea pot sa fac ca toti draci.. de la ea ma astept la orice.. ea e cea care rade singura.. ei pot sa ii spun absolut orice, ea e fata cu vederea proasta si evident poarta ochelarii de vedere.. bine! nu poarta:)).. are un frate pur si simplu bestial, mult mai dement dect ea.. iti trebuie doar putina minte sa treci printr-o usa din geam si sa strigi intr-un restaurant ca tu vrei sa mananci CACAT,la numai 5 ani. Ea mereu isi face dus chiar inainte cu 10 minute sa iesm afara si eu sunt aia care sta dupa ea, impreuna nu suntem bune de nimic.. si nu glumesc! chiar daca ea are doar varfurile parului blonde.. si radaciniile sunt tot la fel.. deci.. nu incercati sa ne puneti sa descuiem o usa, pentru ca vom invarti cheia in directia gresita fara sa ne gandim sa o invarim si invers, pentru ea o sa divortez candva:))


Ella - O cunosc din clasa intai.. prima colega cu care m-am imprietenit la scoala si pe care nu am stiut cum o cheama in prima saptamana.. sunt opt ani in care ne-am suportat una pe alta, ne-am certat, ne-am impacat, ne-am iubit.. si inca patru ani de acum incolo.. cu ea puneam bani de tigari in fiecare zi inainte de scoala.. si cu ea nu aveam chef sa mergem la ore, preferand sa stam in parcul din spatele scolii, a avut un rol multifunctional in viata mea si va avea de acum in colo.. ea imi e si colega si prietena si cel mai bun sfatuitor. A.. da! AMANDOUA STIM MATEMATICA.. doar ca profa e proasta. Te iubesc.

Adi - Pentru ca orice s-ar intampla tot iubirica mea esti.. tot cea mai fenomenala si priceputa ramai indiferent de orice Claudiu claustrfog ar aparea in viata ta. Adevarul e ca esti o mare perla iubito:))).. cate odata ma intreb daca chiar te uimesc cu toate intrebariile mele.. si atunci cand vorbesc cu tine pe mess as da orice sa vad ce fete faci in fata calculatorului.. pentru ca ne uitam mereu la "Burlacul" si doar o tuta ca ea putea sa piarda ultimul episod.. cea mai fricoasa fata pe care am cunoscut-o, cea mai slabanoaga fiinta din lume si pentru asta o urasc.. ea e cea care daca nu m-ar cunoaste de la 2 ani ar zice ca sunt nebuna cu acte in regula.

Adita - El e ma frend.. el ma face in toate felurile posibile.. el rade de mine mai mereu.. cu el vorbesc absolut orice.. el este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.. pentru ca amandoi ne-am saturat de lumea asta.. el mereu zice ceea ce simte.. el imi da tigari atunci cand nu am:)).. are mereu nevoie de cate un sfat in dragoste:)).. mereu ma avertizeaza cand stie ca ceva nu e ineregula.. cu el ma cert destul de des.. dar, si prietenii buni se mai cearta.

Jully - Ea e crazy.. vecina mea se stie cu care imi fac de cap de cate ori raman singura acasa:)).. ce este drept.. e o ciudata si nu stiu de ce spun asta.. pur si simplu e o ciudata.. cu ea iau tigari de fiecare data cand ies afara.. ea ma aduce de multe ori cu picioarele pe pamant spunandu-mi cat sunt de proasta.. si ce-i drept e drept. Cu ea ma contrazic 50% din zi.. cu ea ma ciondanesc mereu.. ea are un ras isteric! credeti-ma!.. Ea e una dintre putinii si norocosii care imi cunosc toate starile.. bune si rele..

Oanna - Noi doua avem un mare lucru in comun:)) amandoua suntem Oana.. ea Oanna cu doi de "n" eu doar cu un "n":)).. ea e cea mai pasnica fiinta pe care am cunoscut-o, poti sa te urci in capu' ei si nu zice nimic, are cea mai incredibila sora pe care nu si-ar dorio nimeni, dar ea o suporta 80% din timp si nu prea se vaita.. pentru asta eu o consider o EROINA:)). Estem fetele pis-pis.

Gaby - e zglubie femeia.. adevaru' asta e si nu il putem contrazice[-x.. ea e fata aia care are pofta de bere in parc:)).. in tabara a crezut ca sunt beata.. da nu face nimic:)) ea a fost cea mai indragostita dintre noi si va fi intodeauna.. cea mai muncitoare fata pe care am cunoscut-o:o.. o da! cea mai de casa fata:)).. face de toate doar e GABY:x.. ea e una dintre cei care ma completeaza.



Asculta mai multe audio Muzica

4 comentarii:

Anonim spunea...

bwaa:))
cele mai penale poze cu mine le-ai pus=))
uite-ma ce fata am:|
oricum.. te iub>:D<
pana dincolo de cer:-??:))
:X

Oanna. spunea...

da eu mally ce sa mai zic de fetele mele:))))
oricum mersii k ma consideri o eroina:)))
:*:*:

Oanna. spunea...

si mai faci si reclama la bergenbier cu titlu:)))

Bergenbier - Prietenii stiu de ce!! :))

xxx spunea...

Prieteni adevarati poate vin greu , dar si cand vin nu mai pleaca:X