luni, 18 octombrie 2010

Mi-e dor


Am sufletul atat de gol fara tine..
De ce nu esti langa mine?
Am sufletul atat de gol.. e atat de pustiu in sufletul meu. Nici toamna nu mai e asa colorata ca alta data.. Mi-e dor de toamna noastra.. mi-e dor de banca noastra din parcul nostru plin cu frunze patate de amintiri.
Mi-e dor de cerul nostru si de povestea noastra, mi-e dor sa stama amandoi pe luna, sa ne tinem de mana si sa dam din picioare, mi-e dor sa mai fim niste copii prosti.
Mi-e dor, dar tu nu esti aici ca sa iti pot spune asta.. mi-e dor sa stau sa te astept si mi-e dor sa ne certam.. mi-e dor si de impacarile noastre dulci, mi-e dor de visele care le aveam impreuna, mi-e dor sa te privesc cu ochii mari si sa te ating de parca nu ai fi adevarat.
Mi-e dor sa radem pana nu mai putem, mi-e dor sa ne prinda zorii zilei cantand pe plaja, mi-e dor de copacul ala nenorocit si mi-e dor de cuvintele cu care m-ai ranit, mi-e dor de aripile mele de inger pe care mi le-ai rupt, mi-e dor de felul in care ma priveai si apoi radeai, mi-e dor sa ma iei de mana si sa imi spui ca totul va fi bine.. mi-e dor si imi vine sa plang.

Mi-e atat de dor.. dor de tine.

Un comentariu:

BlankPageEmpirePhotography spunea...

Hi, i am the photographer that took this picture you are using. i don't let people post my pictures without permission, so please credit my deviantart http://xblankpageempirex.deviantart.com/ or take the picture down.
thank you.