luni, 4 aprilie 2011

Oana, tu esti un om rau?


Hei Oana.. ai devenit atat de.. goala.
Ai mai ramas cu orgoliul nepatat.. doar cu el si esti atat de goala, incat ai uitat de esenta vietii prietenia si iubirea.
Nici ploiile nu mai sunt cum erau.. nici soarele nici iarba si nici tu nu mai esti. Te-ai schimbat odata cu anotimpul, odata cu vremea, sau poate odata cu varsta.
Ai devenit dntr-un copil naiv un om rau care nu face decat rau.. Dar ce e raul? Oamenii mari fac rau! Dar de ce fac oamenii mari rau? Dar Oana nu este un om mare. Ea de ce face rau daca nu este un om mare?
Eu cred ca oamenii sunt nevoiti sa faca rau.. daca nu ar face rau.. atunci cum de ne-am da seama daca fac bine sau nu? Dar oamenii isi dau seama cand fac rau? Oana realizeaza atunci cand face rau?
Si cu orgoilul? Ai fi un om de nimic fara el.. oare? Crezi ca ceilalti oameni ar fi mai intelegatori cu tine daca ai mai lasa din cand in cand de la tine? Parca ai fi din piatra.. arunci cu insulte si priviri care incheata oamenii fara sa clipesti, si culmea e ca nu regreti ca faci asta.. ai devenit un om rau si iti place ceea ce esti. Esti un monstru!!
Oana? te superi daca iti spun ceva? Ia-ti orgoliul si incapatanarea bune de nimic si bagatile in fund.

2 comentarii:

Hathor spunea...

as vrea sa-mi spuna si mie cineva asta .. ca poate doar atunci voi lasa orgoliul deoparte ...

Anonim spunea...

orgoliu e nmicul vietii!cu el esti nmic:)