marți, 12 iulie 2011

Iubirea???


Trec anii.. trec lunile, saptamanile, zilele, orele, minutele,clipele, trec visele..se duc.. trece si iubirea, se evapora, dipsare.. o vezi dar cand vrei sa o atingi iti trece , mana prin ea.. e ca o stafie.. e ceva atat de prezent in viata ta, dar totusi nu o poti simti, e ca un lichid, ti se scurge printre ganduri si te doare.. te doare capul, te doare sufletul.. te dor toate oasele.. e ca o vibratie prin tot corpul.. de parca ai fi calcat in picioare de 100 de oameni.. de parca ar dansa pe fiecare particula din corpul tau.
E ca o bucata de ciocolata.. dupa ce o savurezi mai vrei.. defapt e ca un drog, pentru ca faci lucruri de care nu credeai ca esti in stare pentru ea.
E nemiloasa.. aproape ca e mai nemiloasa decat viata, defapt.. e prietena cea mai buna a vietii.. iubirea si viata.. luati-va in pula mea de mana si dispareti de pe fata planetei..
E ca o boala.. care intr-un sfarsit te tine la pat.. si te tine la pat mult timp.. depinde de persoana.. depinde cat de grav este bonlava.. si nu s-a gasit nici un antidot pentru asta.. se vindeca de la sine.. tot ce te poate ajuta sunt doar o cutie de servetele, cateva melodii si filmee.. multe filme.
Asta e iubirea.. numai buna sa o futi in gura.
Va pup.

5 comentarii:

Suflet naiv spunea...

Chiar ca facem lucruri de care "nu credeai ca esti in stare pentru ea."

Ana-Maria spunea...

Cata dreptate ai!Ai definit iubirea perfect:D.

Anonim spunea...

M- au atins si pe mine vb tale... Foarte tare... M- au lovit:))

Anonim spunea...

http://viata-colorata-de-vise.blogspot.com/2011/07/iubirea.html


:)

Oana spunea...

anonim: mc:*.. sunt oameni carora nu ai ce sa le ceri:):*