marți, 16 august 2011

Pleaca!!!


Sunt furioasa pe mine.. pe ipocrizia oameniilor care vor sa ia tot din mine, sa ma lase goala doar pentru a fi ei multumiti pe toate planurile dar mai ales pe cel sentimental.
toti vor partea lor din mine.. o parte care vreau nu vreau trebuie sa le apartina pentru ca asa vor ei.. fiecare isi ia cate o mica particica din mine pana cand raman doar eu cu eu.. goala, fara haine si fara sentimente.. fara lacrimi si fara tigari.. da.. mi-ati luat pana si tigarile.. pentru ca pe ele scrisesem fragmente din inima.. dar le-ati luat pe toate.
Fiecare ia din mine partea lui de prietenie, de dragoste, de bani, partea in care trebuie sa fiu o fica, partea de fericire, tristete.. sau pur si simplu partea de care au nevoie in ziua aia.. pentru mine nu mai ramane nimic.. iar gandul asta ma usuca.. pur si simplu macar o picatura de incredere, dragoste, prietenie nu imi ofera nimeni..
Ma simpt in centrul atentiei.. iar toti di jurul meu zmulg tot ce am pe mine.. imi zmulg hainele, carnea, pana ajung la oase.. apoi le iau si pe ele si pleaca.. iar eu sunt goala, sunt goala privind cerul, privind soarele stins de stele, privind pamantul invelit de ura.

4 comentarii:

Suflet de curva spunea...

Foarte profund..insa trist.

Oanna. spunea...

"pur si simplu macar o picatura de incredere, dragoste, prietenie nu imi ofera nimeni.. " asta as putea sa o scriu si sa o spun si eu de "n" ori.. am si eu momentele mele cand gandesc asa..

ALDEA CIPRIAN spunea...

Gandeste-te ca pana si persoanele dragi ne dezamagesc,pe cei ce sunt in jurul nostru si credem ca ne sunt aproape...pana la urma "toti ne infing cutitul in spate"
Trist dar trebuie in acelasi timp sa si vezi acel amalgam de trairi,sentimente,ganduri care credem ca ne fac bine dar in acelasi timp dauneaza
O zi minunata:D

Anonim spunea...

Foarte profund !