sâmbătă, 10 septembrie 2011

Distruge-ma daca vrei sa te distrug.


La dracu' cu voi oameni prosti si naivi ce va tarati in mocirla numita viata petru a va atinge scopul de a muri impacati.. dar de fapt muriti tot saraci.. asa cum v-ati nascut. Prostilor!!!

Mda.. ma uit cu sila in viata mea.. si chiar daca mi-a facut toate placerile materiale tot imi vine sa o amanetez cu prima ocazie.
Cu un zambet flegmatic si cu o privire parsiva se uita sufletul ratacitor la mine de parca i-am omorat mama.. iar eu il privesc cu o groaza de parca ar vrea sa ma ucida.. sa ma ucida!.. n-are decat.. oricum si vie sau moarta tot am sa mai traiesc pe Pamant..o sa traiesc in gandurile altora.. in ce am scris si in tot ce am atins.
Pe unde am fost am lasat doar urme de nesigurante, complexitate si rautate uneori.. uneori si dragoste sincera presarata cu mici lacrimi sincere si nesemnificative pentru voi.. n-am de gand sa las nimic bun pe pamant.. pentru ca sunt egoiesta si ce fac si ce am.. e doar pentru mine.
Da! ma constrazic singura pentru ca n-am o teorie stabila inca.

Mi-am dat seama, draga, viata curva imputita ca orice mi-ai da tot am sa te dispretuiesc ca pe cel mai mare dujman al meu.. esti o catea si meriti tot dispretul adunat de pe Pamant.

Domnul Timp ma tot bate pe umar, si pana la urma sa ma mai lase si el in pula mea in pace.. pentru ca m-am saturat sa tin cont mereu de el.. pana la urma nu imi pasa nici de el.. nu cred ca mi-a pasat vreodata.

Am inceput sa fiu si optimista.. agatandu-ma de o speranta.. ca un copil prost de fusta mamei.
Mai lipseste doar.. de fapt nu mai lipseste nimic.. ce ar putea lipsi intr-un Univers paradoxal de toate celelalte existente.
La dracu' cu voi, la dracu' cu mine.
Mesaj de salut: Va pupa Oana.

3 comentarii:

Mara spunea...

vezi dacă îți depilezi păsărica, devii nervoasă. Nu te mai depila, să vezi ce naturală vei fii.......

Suflet de curva spunea...

Wow, ce-i cu tine Oana? cine te-a determinat sa te ...schimbi asa?

Hoinara spunea...

Maine va fi mai bine...