joi, 18 noiembrie 2010

titlu


Aaa.. nu sunt frate pregatita sa te uit.. nu stiu daca voi fi vreodata pregatita de asta.. sau poate nu am nevoie de asa ceva.
Nu pot sa te ignor pur si simplu.. mi-a intrat in instinct sa ma gandesc la tine.. de cate ori te vad o iau razna.. am mai zis asta de atatea ori.
Multii imi urla tare ca nu meriti si ca as face bine sa imi vad de treaba mea.. frate imi spuneti asta de un an de zile.. nu v-ati saturat de povestea asta cu mine? pentru ca eu sincera sa fiu m-am saturat.
Seara de seara imi iau pastila aia nenorocita pentru durere.. dar dimineata cand ma trezesc durerea e tot acolo in suflet.
Tu faci ce vrei.. tu nu ai gesturi controlate.. tu faci totul din intamplare.. si iti iese de parca e facut totul ca la carte.. tu esti perfect.. nu ai defecte.. tie nu iti pasa si asa totul iti iese mult mai usor..
Am o gramada de poze cu tine la care nu m-am mai uitat de mult.. degeaba oricum.. stiu folderu pe dinafara.. oare tu ai un folder numai cu mine? oare si tie iti este teama sa il deschizi?
M-am saturat sa las totul de la sine.. si m-am saturat sa tot fac eu primul pass.. primul pas il fac doar fraierii si mai fraieri sunt aia care il fac de mai multe ori:)
M-am saturat si de tine.. si de mine.. si de noi.. si voi toti.
M-am saturat sa tot zic ca m-am saturat.
Pana si peretii au incetat sa mai vorbeasca.. pana si ei s-au plictisit de povestea noastra.. pana si marea s-a linistit, nu mai e agitata.. pana si tu sti ce vrei.


De ce nu am voie sa traiesc in capul tau?

"Tastez numele tau, si mii de pagini imi vorbesc despre tine
Si tu nu esti nicaieri Fat-Frumos"

4 comentarii:

Nimeni` spunea...

trece:( trebuie sa fi puternica. Nu te vrea? nu te merita atunci

BaBy 4 ev`R spunea...

Foarte frumos...
"Pana si tu stii ce vrei"
Ai un blog super.. :* Mult succes!

Oana spunea...

merci:*

Anonim spunea...

Frumos blog ai :x..

Stiu ce simti :-j si eu simt la fel :-<

Dar nu merita ! :-j
Capu` sus si fi puternica >:D< !